• A+
 • A
 • A-

Contactgegevens

Site St-Elisabeth - Ukkel
02-614 20 00
Site St-Michiel - Etterbeek
02-614 30 00
Bella Vita Medical Center
02-614 42 00

Werken bij de Europa Ziekenhuizen

solliciteren

 

Meer dan ooit zijn we op zoek naar geëngageerde, enthousiaste medewerkers, partners in het verbeteren van de kwaliteit en veiligheid van de zorg voor de patiënten die het hart zijn van onze werkzaamheden. Je kan je kandidaat stellen voor een vacature die je interesse wegdraagt of spontaan solliciteren.

Gezien de COVID-19 maatregelen is de selectie- en aanwervingsprocedure aangepast, zodat alle kandidaturen zonder vertraging in een veilige omgeving verwerkt worden. De selectiegesprekken verlopen van thuis uit, via een klik op een link naar TEAMS of SKYPE PRO zonder voorafgaande installatie van een webapplicatie, zodat je je niet naar het ziekenhuis hoeft te verplaatsen. Nadien wordt jouw kandidatuur verder opgevolgd en krijg je op korte termijn een antwoord.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Waarom werken in de Europa Ziekenhuizen?  

Werken bij ons betekent vooral werken in een sector met een hoge toegevoegde waarde, gericht op mensen.
Wij zorgen voor de voortdurende ontwikkeling van onze kwaliteit, de gebruikte technologieën en vooral dus van uw vaardigheden.
Bovendien hebben de Europa Ziekenhuizen het welzijn van hun werknemers centraal gesteld in hun beheersplan.

Verder bieden wij volgende voordelen:

 • Verhoogde premies in vergelijking met de wettelijke premies voor ongemakkelijke werkuren
 • Wachtvergoedingen 
 • Expertisepremies voor het operatiekwartier
 • Oproeppremies
 • Taalcursus tijdens de werkuren
 • Gsm-abonnement indien geslaagd voor de tweetaligheidstest 
 • Graden, A2/A1-brugopleidingen, voortdurende opleidingen op kosten van de instelling
 • Een week interne opleiding voor alle nieuwe personeelsleden
 • Vermindering van de medische kosten in onze Ziekenhuizen 
 • Samenwerking met Ukkelse crèches
 • € 2,75 voor een volledige maaltijd in ons restaurant
 • Centrale aankopen: kortingen op Pampers, computerapparatuur, reisbureau, enz.

Onthaal

Op uw eerste werkdag bij de Europa Ziekenhuizen wordt u persoonlijk door de begeleidingsverpleegkundigen (ICANE) ontvangen om 9 u aan de hoofdingang van het ziekenhuis. Die biedt u de mogelijkheid om uw vragen te beantwoorden, uw nieuwe werkomgeving te ontdekken en uw kledij, kleerkast en computertoegang in gebruik te nemen. Dit uitwisselmoment is bedoeld als een rustige en begeleide start van uw indiensttreding. Vervolgens wordt u geleidelijk op uw afdeling geïntegreerd. Onze doelstelling is u te begeleiden bij de ontwikkeling van uw vaardigheden middels de beschikbaarheid en expertise van onze medewerkers.

Loopbaan en opleiding

In het kader van de voortdurende kwaliteitsverbetering investeren de Europa Ziekenhuizen in een opleidingsbeleid. Opleidingen aangepast aan uw behoeften binnen of buiten de instelling.
Een opleidingsaanbod dat elke medewerker in staat stelt zijn kennis en vaardigheden op peil te houden en uit te breiden en zo zijn beroepspraktijk te verbeteren.
In deze context doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat elke medewerker zich binnen de instelling kan ontwikkelen met het oog op zijn of haar wensen en vaardigheden en van de behoeften van de Ziekenhuizen. 

Ons aanbod

De Europa Ziekenhuizen zijn voortdurend op zoek naar nieuw talent. Van verplegend personeel tot administratief personeel, elke functie is belangrijk voor de goede werking van de Ziekenhuizen en bijgevolg ook voor het welzijn van de patiënt. 

Neem alvast een kijkje op onze jobsite http://workat.europehospitals.be/ om te solliciteren. Misschien kunnen wij u dan binnenkort bij ons team begroeten!

 

 

Bron: Ploeg Human Resources - Laatste update: 03/02/2020

10/05/2021
job
Je gedijt goed in een gezellige en multidisciplinaire omgeving waarin het welzijn van de patiënt de hoogste prioriteit heeft? Je houdt van nieuwe technologieën en je geeft om de verbetering van de kwaliteit van de zorg? Join us !
Lees verder
10/05/2021
job
Je gedijt goed in een gezellige en multidisciplinaire omgeving waarin het welzijn van de patiënt de hoogste prioriteit heeft? Je houdt van nieuwe technologieën en je geeft om de verbetering van de kwaliteit van de zorg? Join us !
Lees verder